(044) 209-50-99
(067) 412-69-69
(066) 894-98-98
Пн-Пт: 10:00 - 19:00 , Сб-Нд: вихідний
Пишіть на info@olla.kiev.ua
Иконка входа на сайт
Про нас

Как кофеманы до глубины души, мы долго и настойчиво искали идеальный кофе. Перепробовали десятки импортных марок, знакомились с украинскими производителями, удивлялись новым вкусам, радовались находкам и исследовали новые способы приготовления. Наконец мы пришли к тому, что пора копнуть глубже и самим прикоснуться к таинству обжарки кофе.

И мы были правы!

Только свежеобжаренное зерно может подарить Вам всю полноту ощущений, хранящуюся внутри него. Век по-настоящему ароматного и вкусного кофе, как и любого другого продукта, совсем недолог: 4-5 недель после обжарки. К этому времени летучие вещества, как раз и отвечающие за все удовольствие, почти выветриваются и кофе перестает быть «живым».

девіз компанії
Кофе свежей обжарки – настоящий взрыв ароматов и вкусов, испытав который, Вы уже не сможете вернуться к некачественному зерну.

ІНДИВІДУАЛЬНИЙ ПІДХІД

Знаючи це, кожну нову партію ми готуємо строго під замовника, ніколи не обсмажуючи «про запас», і тим самим гарантуємо завжди свіжий, максимально ароматну і смачну каву. Контролюючи найважливіший етап виробництва кави — обсмажування та упаковку, ми добиваємося дивовижного смаку напою. Для кожного зерна підібраний індивідуальний профіль обсмаження (час, температура, вологість), повністю розкриває його природний смак. Вся продукція відразу упаковується в вакуумні пакети з дегазаційним клапаном, не встигаючи контактувати з повітрям і втрачати свій аромат.

КАВОВА ПОДОРОЖ

З нашими моносортами арабіки Ви вирушите в справжню кругосвітню подорож: від м’якої Бразилії Сантос, до насиченої і пряної Індонезії Сулавесі. Знаходьте нові для себе смаки в яскравій фруктової Кенії і вибуховій Ефіопії Іргачефф. Для всіх моносортів ми пропонуємо три варіанти обсмаження: світлу, середню або темну, в залежності від того, якій каві Ви віддаєте перевагу. Світле обсмажування максимально розкриє смаковий букет будь-якого зерна і подарує м’який напій з яскравою кислинкою. Таку каву краще готувати в кемексе, френч-пресі або пуровері. Середня обсмажка універсальна і хороша для будь-якого способу приготування. Завдяки темній обсмажці, у кави проявляється благородна гірчинка, відмінно підходить для турки або еспрессо-машини.

ПОЦІНОВУВАЧАМ МІЦНОЇ КАВИ

Спеціально для любителів міцного еспресо ми склали кілька купажів з додаванням робусти, що гарантує щільне тіло напою, насиченість і хорошу пінку-крему, так цінується італійцями. Вибирайте зерно, яке Вам до душі, експериментуйте з обсмаженням і купажами і насолоджуйтеся Вашим ідеальною кавою!

Бадьорий смак і аромат в кожній чашці